Învățarea continuă și a fi la curent cu cele mai recente progrese în domeniul stomatologiei

Mr Dentalmed oferă oportunități de dezvoltare profesională.
Cariere Clinica Stomatologica Mr Dentalmed

Bine ați venit pe pagina noastră de cariere de la clinica stomatologică MR Dentalmed!

Suntem în căutarea unor oameni talentați și dedicați pentru a se alătura echipei noastre, unde avem o pasiune pentru a oferi servicii stomatologice de cea mai înaltă calitate. Dacă sunteți interesat să faceți parte dintr-o echipă dinamică și să vă dezvoltați o carieră în domeniul stomatologiei, sunteți la locul potrivit!

De ce sa alegi MR Dentalmed?

Echipă dedicată și prietenoasă: Suntem mândri de echipa noastră de profesioniști în stomatologie, care lucrează împreună pentru a oferi servicii excepționale pacienților noștri. Dacă sunteți o persoană prietenoasă, orientată spre colaborare și doriți să faceți parte dintr-o echipă unită, suntem locul potrivit pentru dvs.

Tehnologie de vârf:

MR Dentalmed dorete sa fie la curent cu cele mai recente tehnologii și tratamente în stomatologie. Lucrând la noi, veți avea acces la cele mai bune echipamente și resurse pentru a vă îmbunătăți abilitățile și pentru a oferi pacienților noștri cele mai bune servicii.
Oportunități de creștere profesională: La MR Dentamed, recunoaștem importanța dezvoltării personale și profesionale. Oferim programe de formare și dezvoltare continuă pentru a vă ajuta să vă atingeți potențialul maxim în domeniul stomatologiei.

Oportunități de carieră pentru urmatoarele posturi:

Front desk, Asistent medical, Medic stomatolog/ Medic specialist, PR, personal administrativ.
La MR Dentalmed, credem în promovarea diversității și incluziunii și oferim șanse egale tuturor candidaților calificați. Așteptăm cu nerăbdare să vă cunoaștem și să discutăm despre modul în care puteți contribui la succesul nostru și la îmbunătățirea sănătății orale a pacienților noștri.

Alătură-te echipei noastre și împreună să creăm zâmbete sănătoase și frumoase!


    © 2023 Clinica Stomatologica Mr Dentalmed. Toate drepturile rezervate.