Oferim ce e mai bun

Serviciile noastre| Calitatea e ceea ce ne defineste. | Perseverenta e ceea ce ne face mai buni. | Pasiunea ne-a ajutat sa ajungem unde suntem acum! |


Consultatii si plan de tratament


Consultul clinic este doar o parte a actului medical in vederea stabilirii unui diagnostic corect.

In anumite cazuri după consultul clinic se poate stabili un diagnostic și o varianta terapeutica, alteori este necesar sa se efectueze investigații suplimentare pentru a stabili un diagnostic.

Protocolul clinicii noastre este urmatorul:

-Stabilirea unei programări la unul dintre medicii noștri;

-Consultul clinic + Documentare caz ( Poze sau scanare intraoral, modele de studiu, etc…);

-Investigativii suplimentare ( Radiografii 2D sau 3D, Analize de laborator );

-Stabilirea uneia sau a mai multor variante terapeutice;

-Întocmirea estimativului de costuri;

Doar parcurgând acești pași pacientul reușește sa aibă o imagine clara și explicita asupra manoperelor care se vor efectua.Implantologia dentara


Implantul dentar 

Implantul dentar este o piesă din titan pur sub formă de șurub care înlocuiește, în osul maxilar, un dinte lipsă sau alterat restaurând astfel dintele sau dinții naturali pierduți fără a-i afecta pe cei sănătoși rămași. 

 Acesta reprezinta una dintre cele mai mari descoperiri ale medicinei dentare și aduce soluții revoluționare în stomatologie redând pacienților estetica, funcționalitate și calitatea vieții pacienților edentați. 

Implantul dentar definește în totalitate complexul implanto-protetic și este atestat ca cea mai bună metodă de înlocuire a dinților integrându-se perfect în structura osoasă printr-o etapă chirurgicală.Parodontologie


Parodontologia este o ramura a medicinei orale care se ocupa de diagnosticarea, evaluarea, stadializarea, tratarea și urmărirea in evoluție a inflamațiilor cronice gingivale precum și a pierderii substanței osoase din jurul dintiilor naturali.Estetica dentara


Cuprinde proceduri care îmbunătățesc aspectul dinților, gingiilor, zâmbetului și viața pacienților. Gama completă de tratamente estetice oferite de MR Dentalmed  este:

Albirea profesională a dinților cu ajutorul lămpii Zoom care transformă vizibil zâmbetul pacienților. Petele de pe dinți sunt eliminate, iar nuanța acestora se schimbă, punând în lumină și restul trăsăturilor într-un mod plăcut din punct de vedere estetic. 

Fațetele dentare ceramice aplicate pe dinții naturali ai pacientului realizează o schimbare radicala a esteticii faciale a pacientului.

Coroanele dentare integral ceramice sunt piese protetice care redau forma, funcția și estetica dinților naturali.

Gingivoplastiile in scop estetic realizează o reconturare a dimensiunii și esteticii gingivale cu precădere in zona frontala.
Protetica Dentara


Înlocuirea unuia sau mai multor dinți pierduți sau reconstrucția acestuia/ acestora prin aplicare de lucrări protetice se numește protetica dentara.

Scopul proteticii dentare este de a reconstitui integritatea dentara.

Aceasta poate fi realizata cu ajutorul lucrărilor fixe, mobile sau mobilizabile.

Laboratorul nostru de tehnica dentara este pregătit pentru a realiza o paleta substanțială de lucrări protetice.

Tehnologia digitala bazata pe sisteme ultramoderne de realizare a lucrărilor protetice sunt un avantaj și  reprezinta un confort pentru pacient deoarece toate ședințele in realizarea lucrărilor pot fi asistate și direct de către tehnicianul dentar.

Tehnicianul dentar poate oferi un rezultat mai bun atunci când acesta are direct acces la pacient și ii poate asculta dorințele și nevoile.Endodontie


Endodonția este ramura medicinei dentare care se ocupa cu tratamentul complicațiilor cariilor dentare și anume cu tratarea afecțiunilor pulpei dentare.

Clinica Stomatologică MR Dentalmed dispune de microscop Smart Optic care oferă vizibilitate maximă pentru efectuarea cu succes a tratamentelor de canal, pentru  a depista corpurile străine și pentru a le îndepărta rapid și precis.

Sistemele rotative de tipul HyFlex al producătorului Coltene si sistemul de obturare a canalelor radiculare la cald Dia-Duo Cordless Obturation System al producătorului  Diadent fac parte din practica noastra zilnica.Odontoterapie


Odontologia este ramura medicinei dentare ce are ca obiectiv tratarea leziunilor carioase si necarioase (fracturi, distrofii, leziuni de uzura dentara).

Manoperele de reconstrucție și reparație a structurilor dentare pierdute sunt executate sub anestezie locala sau loco-regionala.

Terapia durerii (anestezia locala in cazul de fata) este tratata cu o deosebita atenție. De-a lungul anilor ne-am făcut o reputație printre pacienții noștri ca “avem o mana fina”.

Pacienților noștri mai “fricoși” am reușit sa ii învățam ca nu este chiar atât de rău la medicul stomatolog.Ortodontie


Ortodonția este o specialitate a medicinei stomatologice cu ajutorul căreia se pot corecta total sau partial anumite anomalii de poziție a unuia sau a mai multor dinți.

Rezultatul tratamentului este unul care ajuta pacienții sa obțină un aspect estetic mai armonios și o funcție masticatorie îmbunătățită.Profilaxie
Chirurgie Orala
Interesat?

CONTACTEAZA-NE SI PROGRAMEAZA O INTALNIRE

© 2023 Clinica Stomatologica Mr Dentalmed. Toate drepturile rezervate.